Štampa

Stampa 1391705673

Offset štampa

Visoko kvalitetna kolorna offset štampa je obezbedjena na 2 (uparena) dvobojna ROLANDA T0B 202 koji daju pravu boju vašem poslu, reklamnom materijalu, ambalaži, obaveštenjima, godišnjim izveštajima i ostalim medijima koji su deo tržišne komunikacije. Zahvaljujući svojoj visokoj tehnologiji, NEWPRESS igra sa bojama i lakom kako bi sačinio karakter Vašim dokumentima. Vaš štampani materijal postaje jedinstven.

 

Digitalna štampa 

Najnovija generacija digitalne tehnologije XEROX VERSANT 80 Press sa ultra HD rezolucijom "Full Color Printing" i brzinom od 80 otisaka u minuti sa automatskim dupleksom su garancija za brzu i visokim kvalitetom štampu. Maximalna rezolucija 2400x2400 dpi je omogućena zahvaljujući SIQA tool (Simply Image Quality Adjustment) tehnologijom, a  NEWPRESS može da pruži laganu “nisko-tiražnu” produkciju u najkraćem roku i ispuniti na taj način operaciju najrentabilnije, kombinovane sa profesionalnom izradom i kvalitetom. Digitalna štampa predstavlja najkvalitetniji i najbrži vid realizacije štampanog otiska za male i srednje tiraže. Štampa je tabačna, SRA3 proširenog formata (330x488mm) i izvodi se na svim ravnim sjajnim i mat medijima od 80g/m2 do 350g/m2 (offsetni, xerox, kunstdruck, plemenit…) papiru, kao i na muflonu i providnoj samolepljivoj PVC foliji. Tehnologija omogućava da za svega nekoliko sati dobijete svoje kataloge, brošure, prospekte, flajere, vizit karte, pozivnice, probne otiske i to uz pomoć novoj generaciji Compact Belt Fuser.

 

Copy servis

Jedan perfektni otisak originala. Crno-belo ili kolorno fotokopiranje do formata A3. Najbrži i najkvalitetniji put da umnožite ili kopirate Vaše dokumente, fotografije, diplomske radove... Od vaših standardnih fotografija sa letovanja, načinite poster ili plakat po Vašoj želji i veličini... Copy servis Vam nudi i više od toga.